sunnuntai 15. maaliskuuta 2020

Tämän blogin idea - kuinka helpotamme omaa ja muiden arkea koronavirustilanteessa

Moi vaan kaikille! Tämän planeetan arki on nyt muuttunut. Joillakin vain vähäsen, joillakin todella paljon. Tämän blogin tarkoituksena on kerätä ideoita ja ajatuksia elämistä ja oloa helpottavista jutuista. Pienetkin idikset voivat olla todella merkittäviä! Tarkoituksena olisi tehdä tätä blogia aika yhteisöllisesti ja ottaa mukaan heti alkuvaiheessa somekanavat sopivalla tavoin. Itse olen käyttänyt Twitterissä #koronavinkki -häsää. Oma aikani ei todennäköisesti riitä lähiviikkoina facebook-ryhmän tms moderointiin, toivon että se kuuluisa Joku/Jotkut (tm) ottavat hommaa itselleen. Mutta: perusajatus on aktiivisesti jakaa ja jatkojalostaa ideoita arjen helpottamiseksi näinä erikoisina aikoina.

Pari pelisääntöä aluksi:

  • Ei oteta kantaa lääketieteellisiin kysymyksiin. Paitsi jos blogiin tulee joskus #vieraskynä kirjoittajaksi joku alan ammattilainen.
  • Hyvät linkkivinkit erittäin tervetulleita! 
  • Kaikenlainen trollaaminen ja riidankylvö on ehdottomasti no-no. Keskitytään hyviin ideoihin ja niiden jatkojalostamiseen. Fiksu keskustelu on tervetullutta. 


Omasta taustastani: olen 50+ vee kybernörtti ja full disclosure -hengessä oma #koronastatus: vielä seuraavat 12 vuorokautta etätöissä ulkomaanmatkalta paluun takia. Eli sitä etäilyä ja kontaktien järkevää minimointia tiedossa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti